Salut

Sunt Alex, "culegatorul" amintirilor tale! Imi pare bine de cunostinta!

M-am indragostit de arta fotografiei la o varsta frageda visand la fotografii memorabile... si incet incet s-a transformat din vis in pasiune si din pasiune intr-un job pasional.

Iubesc fotografia artistica, in care pot crea momente si recrea emotii. Imi place sa surprind momente, stari si evenimente ale vietii. Sunt manru ca pot oferi cu drag sansa de a transforma momentele vietii in veritabile memorii vizuale. Imi place sa surprind dragostea in starea ei naturala, de la inceputurile ei pana la evenimentele importante ale vietii. Iubesc sa fac portrete, sa ajut oamenii sa faca o declaratie personala, sa isi lase amprenta in imagini, sa se dezvaluie prin portrete... Fotografia este modul meu de a crea, de a interactiona si de a imi exprima unversul si creativitatea... 

Imi place sa fotografiez portete dintre cele mai diverse, sa evadez in natura si sa ii surprind ritmul, sa surprind intimitatea dar si sufletul...pun pasiune in imortalizarea emotiilor si memoriilor...

"Fotografia este esentiala in viața noastra, deoarece ea surprinde memoria nu doar momentul si iti ofera posibilitatea de a simti si a o revedea din nou si din nou!"

"Photography is essential in our lives because it captures the memory not only the moment and it gives you the possibility to feel and see it over and over again!"